Diarree is mijn lievelingskleur - 8+

Details

Zondag 17 maart 2024 van 14:30 tot 15:45 uur
Over 2 weken
Theater De Krakeling
Pazzanistraat, Amsterdam, Nederland

Theater Artemis en Studio Julian Hetzel presenteren: een talentenshow voor mislukkingen. Wie faalt er als de beste? De kandidaten trekken alles uit de kast.

Deze voorstelling zoekt naar schoonheid in het lelijke. Want wat de een als smakeloos beschouwt, vindt de ander juist prachtig. Samen met het publiek onderzoeken we wat er nou eigenlijk wordt bedoeld met het woord ‘succes’. Wie bepaalt wat cool of mooi is en waarom? Wie beslist of iets Kunst is, of direct de prullenbak in kan? Kan je er misschien ook anders naar kijken? Trekken we ons niet veel te veel aan van het oordeel van anderen?

Diarree is mijn lievelingskleur combineert op speelse wijze explosief theater met poppenspel, beeldhouwkunst, actionpainting en muziek. Het is de eerste voorstelling van Studio Julian Hetzel voor een jong publiek, als onderdeel van hun lopende artistieke onderzoek naar de paradox van creatie door destructie.

Oh shit, dit ruikt naar kunst!

“Wie van anarchie houdt, valt met zijn neus in de boter” - de Volkskrant ★★★★

“…op een zondagmiddag in Den Bosch hebben Artemis en Hetzel zowaar de anarchie en de opstand in ere hersteld.”– Theaterkrant (keuze van de criticus)

Let op: In deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscopische effecten.

Voor deze voorstelling geldt een aanbieding via stadspas. Kinderen kunnen voor €1,- naar alle voorstellingen in de voorjaarsvakantie en hun ouders/begeleiders kunnen mee voor €2,-! Deze aanbieding staat op de pas van het kind.


https://artemis.nl/voorstellingen/

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Theater De Krakeling
Theater heeft nog niets over zichzelf geschreven.